V Konektoru pracuje přes pět desítek odborníků v oblasti strategické komunikace, public relations, reklamy, digitálního či influencer marketingu i public affairs. Na každou kampaň či projekt přitom Konektor staví ideální tým podle potřeb klienta, který, je-li to přínosné, dále rozšiřuje o specialisty v oblasti komunikace nebo i mimo ni, například sociology či multimediální umělce. Tento přístup pomáhá bořit stereotypy a rozšiřuje pohled na možná řešení. Skupinu majetkově ovládají Jaroslav Duroň, David Růna, Petr Rydl a Rostislav Starý.


Formálně pod značkou Konektor působí agentury Konektor PR (dříve PR.Konektor), která se specializuje na moderní public relations, Konektor Campaigns (dříve reklamní agentura Konektor), působící na poli reklamy a ATL komunikace, Konektor Digital (dříve Konektor Social), soustředící se na digitální komunikaci, sociální média a content marketing, Konektor Influencers (dříve The Hive), která pracuje s influencery a The Ship, která poskytuje služby v oblasti public affairs.


„Naší dlouhodobou vizí bylo a je udržet si schopnost integrovat jednotlivé komunikační disciplíny a nápady, stejně jako spojovat na projektech interní tým s těmi nejlepšími odborníky zvenčí. A to nabízíme pod jednou značkou Konektor. Stejně, jako se stírají hranice mezi disciplínami neexistují žádné bariéry ani mezi našimi týmy. Potkáváme se v jedněch kancelářích a na každém projektu pracují ti nejlepší napříč skupinou,“ vysvětluje princip Konektoru Jaroslav Duroň.


Konektor má kanceláře v Česku a na Slovensku, prostřednictvím dlouholetého členství v síti nezávislých komunikačních agentur Eurocom Worldwide realizoval i řadu úspěšných mezinárodních kampaní.


„Výhodou Konektoru je, že disponuje ideálně velkým týmem s různými odbornostmi. Dostatečně velkým, aby zaručil zastupitelnost na jednotlivých pozicích a výběr těch nejlepších, pro daný projekt, ale zároveň dostatečně komorním na to, aby bylo možné hlídat synergie a hledat příležitosti napříč komunikačními kanály a projekty,“ dodává Petr Rydl.


Konektor dlouhodobě pracuje mj. pro Microsoft, Jelen, Dámejídlo, Mondelez, Heureka, Nvidia, Stock, Zoot, Sazka, Oriflame, Danone a další.


Za dobu své existence Konektor sesbíral téměř stovku různých oborových ocenění v Česku, na Slovensku i v mezinárodních soutěžích.


Konektor je dlouholetým aktivním členem mnoha profesních organizací v Česku a na Slovensku, ve kterých se aktivně podílí na rozvoji, evangelizaci a profesní etice různých komunikačních disciplín. Začátkem roku 2022 vstoupil do AKA, kde se aktivně podílí na boji s dezinformacemi a zvyšování mediální gramotnosti veřejnosti.

O Konektoru


V komunikační skupině Konektor pracuje přes pět desítek odborníků v oblasti strategické komunikace, public relations, reklamy, digitálního či influencer marketingu i public affairs. Kromě kanceláří v Česku a na Slovensku pokrývá další trhy prostřednictvím dlouholetého členství v síti nezávislých komunikačních agentur Eurocom Worldwide.


Konektor dlouhodobě pracuje mj. pro Microsoft, Jelen, Dámejídlo, Mondelez, Heureka, Nvidia, Stock, Zoot, Sazka, Oriflame, Danone a další.

Zpět do článků